iPhone X kommer til at skade iPhone 8 salget

Posted on Posted in hukommelse, IPhone X artikler

Lad os analysere hvad der sker

Som Apple lod til at forudse, så ser det ud til, at et stort antal potentielle iPhone-brugere venter indtil iPhone X kommer på forudbestilling i slutningen af ​​oktober, istedet for at købe den mere tilgængelig iPhone 8, der lancerer allerede på fredag. KGI Securities, som er et anerkendt Apple-overvågningsfirma og industrianalytikerfirma, udgav en rapport i går, hvor de forklarede, hvordan eksistensen af ​​iPhone X kan skære massivt i iPhone 8-forudbestilling, som gik live i sidste weekend og stadig viser et rimeligt vindue på én til to uger for online ordrer. Du kan dog finde nogle launch-date pickups for nogle modeller. En ny iPhone hopper typisk fra sin forudbestillingsbølge til en tre til seks ugers tilgængelighed -KGI.
Det er nemt forudset, at iPhone X - som på trods af sin 10.000kr startpris, sporter noget imponerende teknologi - også vil kannibalisere iPhone 8 salgsbølgen. Det er sandsynligvis også derfor, at Apple fordelte udgivelsesdatoen for de to telefoner, i stedet for at lade kunderne vælge mellem dem straks. IPhone 8 kan ses mere som en "S" opgradering, end en fuldblæst opgradering til skyerne. IPhone X er også kun en smule dyrere end iPhone 8 Plus, og sikrer at der i det mindste er nogle kunder der føler, at prishoppet er rimeligt. Vi kan heller ikke se bort fra, at det er den bedste og dyreste smartphone, som Apple nogensinde har lavet. En krone, som apple med glæde bærer et godt stykke ud i fremtiden, hvilket også er noget der fryder hardcore Apple fans.
Lad os notere, at selvom folk lader til at vente på X'eren, så betyder det ikke at man nødvendigvis kommer til at kunne modtage den ved release. KGI har allerede sidste fredag fortalt, hvordan deres forsyninger fungere og hvordan de allerede nu får svært ved at følge med til mængden af ordre.
Det er meget muligt, at langt de fleste mennesker får lov til at vente helt til starten af 2018, inden det vil være muligt at købe en iPhone over skrænten, uden forudbestilling. Så mængden af mennesker der venter på X'eren nu, kommer bestemt ikke til at hjælpe salget for hverken iPhone 8 eller iPhone X.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *